...betöltés
SMS-regisztráció
Iratkozz fel SMS szolgáltatásunkra, és értesülj a legjobb ajánlatokról!

  Kérek SMS-t  

Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás


Információ

Jegyárak:

3D jegy: 1 590 ft

2D jegy: 1 290 ft

Diák jegy:   1 090 ft

 

Nyugdíjes jegy:  1 090 ft

Hétfői jegy:  1 090 ft

A 3D filmekre semmilyen kedvezmény nem vehető igénybe!

 

A jegypénztár a napi első vetítés előtt fél órával nyit.

telefon:06 (37) 500-475

Fanboys - Rajongók háborúja
(Fanboys)
színes feliratos amerikai vígjáték, '90 perc
 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
Kép- és videógaléria a port.hu-n
Rendező: Kyle Newman
Leírás:
Négy ohiói Star Wars-rajongó 1998 októberében útnak indul Kaliforniába, hogy George Lucas házában suttyomban megnézzék a várva várt – ám még nem végleges – Baljós árnyakat.
Bugyuta, de szórakoztató alapötlet a fenti egy filmhez, és szerencsére a történet hősei is egyszerre bugyuták és szórakoztatóak. Hárman közülük az anyagi és szellemi létminimum környékén vegetálnak egy képregényszaküzletben, a negyedik pedig apja használtautó-hálózatában tör felfelé a ranglétrán, ám amikor megtudja, hogy egykori legjobb haverja gyógyíthatatlan rákban szenved, azaz nem fogja megélni az első epizód bemutatóját, belemegy a buliba, és útra kel a többiekkel együtt.

Sejthető, hogy fingásokkal, meszkalinnal, bunyókkal és egyéb igen kellemetlen helyzetekkel díszített road movie-val van dolgunk, mely fél évtizeddel ezelőtt nagyot szólt volna, az Apatow-istálló vígjátékai (Felkoppintva, Superbad stb.) és a Másnaposok árnyékában azonban a Fanboys sajnos nem több szép, kerek és kellemes történetnél – néhány igazán eltalált poénnal és tisztességesen kidolgozott figurával megspékelve.

Félreértés ne essék, ez a film bőven túltesz egy tucatvígjátékon, ügyesen keveri a humort a tanulsággal, sőt még értékítéletre is vállakozik: végre valaki – ha nem is direkte, de okosan csomagolva a szavakat – ország-világ előtt kimondja, hogy a Baljós árnyak volt a huszadik század egyik legnagyobb tévedése!
ONLINE JEGYFOGLALÁS ITT


Műsornaptár

Partnerek