...betöltés
Hírlevél

Feliratkozás
Leiratkozás


Információ

Jegyárak:

3D jegy: 1 690 ft

2D jegy: 1 390 ft

Diák jegy:   1 190 ft

 

Nyugdíjes jegy:  1 190 ft

Hétfői jegy:  1 190 ft

A 3D filmekre semmilyen kedvezmény nem vehető igénybe!

 

A jegypénztár a napi első vetítés előtt fél órával nyit.

telefon:06 (37) 500-475

Jack Jack
(Az igazi rocksztár az első próbán meghal)
magyar zenés film, '95 perc
 16 éven aluliak számára nem ajánlott
Kép- és videógaléria a port.hu-n
Rendező: Galler András "Indián"
Leírás:
Mit is gondoljunk egy olyan filmről, aminek (fő)címe egy ismert whiskymárkát rejt, s melynek minden jelenetében felbukkan valamilyen formában és jól felismerhetően az illető itóka?
A Jack Jack ennek ellenére azért több, mint másfél órás Jack Daniel’s-reklám: valójában egy másfél órásra nyújtott valóságshow-epizód - csak ezúttal a tévéképernyők helyett művészi fekete-fehérben a nagyvászonra vetítve. Akik nem néztek kereskedelmi tévét az elmúlt nyáron, azok kedvéért tehát: Mester Tamás, Ganxsta Zolee, Papp Szabi (Supernem) és Tóth Tibi (Hooligans) alakítottak egy supergroupot (bár találóbb lenne projektnek nevezni), amiről a kliprendező Indián (Galler András) forgatott egy „rockumentaryt”.

Kicsit ugyan zavarba ejtő, hogy a látottak alapján nem igazán lehet eldönteni, hogy a film született a zenekar kedvéért vagy a zenekar a film kedvéért, esetleg a kettő együtt a Jack Daniel’s kedvéért... Ez némileg hitelteleníti az elhivatott zenészek közös munkáját és az ezt bemutató „dokumentumfilmet”, de ha nem foglalkozunk az ilyen kényes kérdésekkel, akkor igazán jól elszórakozhatunk a Jack Jacken (főleg az egyéb bulvár- és reality műsorokból már jól ismert két eredeti figurán: Ganxsta Zoleen - akitől olyan szakkifejezéseket tanulhatunk meg, mint a ‘lógó tökű rock and roll’, illetve olyan alapigazságokat, hogy „A Ramones az lebutított Bítlisz” -, és a szinte folyamatosan dadogó Papp Szabin, aki a körülmények ellenére is meg tudta őrizni hitelességét). Csak nem kell többnek gondolni a filmet (?) annál, ami...
ONLINE JEGYFOGLALÁS ITT


Műsornaptár

Partnerek