Roald Dahl: Boszorkányok
Családi, horror, kaland, misztikus, vígjáték, fantasztikus

The Witches
2020

Szereplők Anne Hathaway, Stanley Tucci, Octavia Spencer, Kristin Chenoweth, Chris Rock, Charles Edwards, Morgana Robinson
Rendező Robert Zemeckis
Premier 2020. november 5.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 46 perc

Egy sötét humorú, szívmelengető történet egy fiatalon megárvult fiúról (Jahzir Kadeem Bruno), aki 1967 őszén szerető nagyanyjához (Octavia Spencer) költözik a világtól távol első alabamai kisvárosba, Demopolisba. A fiú ekkor még nem is sejti, hogy hamarosan rémtörténetekbe illő események részesévé lesz.
A fiú és nagyanyja épp akkor érkeznek egy elegáns, északi tengerparti üdülőhelyre, amikor a világ leghatalmasabb boszorkája (Anne Hathaway) összehívja a hozzá hasonló boszorkányokat a földgolyó minden tájáról, hogy végre megvalósítsa ambiciózus ördögi tervét, melyhez foghatót még senki nem vitt végbe.
A Roald Dahl 1983-as azonos című klasszikusán alapuló Boszorkányok egy rémisztő, humoros és fantáziadús történet egy hét éves fiúról, akinek a sorsát végérvényesen meghatározzák a csábító boszorkányok, akiknek elbűvölő maszkjuk alatt valójában ördögi teremtmények rejlenek. De vajon képes lesz-e felnőni a feladathoz, és megakadályozni a tervet, mely nem csak rá, de a világ összes gyermekére nézve fenyegetést jelent, mielőtt még túl késő lenne?
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe, Forrest Gump) ismét egy magával ragadó történetet álmodott a mozivászonra olyan világsztárok közreműködésével, mint Anne Hathaway, Stanley Tucci, Octavia Spencer és Chris Rock.
A Warner Bros. égisze alatt készült Boszorkányok 2020. őszén az Intercom forgalmazásában látható a magyarországi mozikban. (hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.